Hasattan sonra hemen dondurma işlemi

Hasattan sonra hemen dondurma işlemi

Karpuz Saklama Soğutma Cihazları İle Daha Kolay!

Soğutma Cihazları yaşadığımız yüzyılda artık en çok ihtiyaç duyulan endüstri ürünleri arasında yer almaktadır. Artan nüfus ile gıda sektörüne artan talep doğrultusunda soğuk oda sistemlerine ihtiyaçta fazlalaşmaktadır. Özellikle karpuz sektöründe tipik olarak saklama koşulu 15°C’de 14 gündür. Derecelerin hafif düşürülmesi ile de bu saklama süresi 21 güne çıkmaktadır.

Ancak bu durumu Soğutma Cihazları ile gerçekleştirirseniz bu sürede en az hasarla kâr elde edebilirsiniz. Genellikle karpuz nakliye sırasında yeterince hasar ve kayıp almaktadır. Ancak bu hasarların birçoğu içeriğinde oluşan hasarlar doğrultusunda darbelere karşı dayanıklılığını azalttığı için oluşmaktadır.

Soğuk oda sistemleri temin eden firmalar ise hasattan sonra hemen dondurma işlemine geçtiği için ürünlerin don almasına veya aşırı sıcaktan bozulma yaşamasına engel olmaktadır. Soğuk odalarda bulunan Soğuk Oda Panelleri ve Soğuk Oda Kapıları sayesinde bu ürünler son teknoloji cihazlar içerisinde sağlıklı bir şekilde halka ulaştırılmaktadır.

Ancak günümüzde bu cihazlar halen yaygın bir şekilde her gıda için kullanılmadığından dolayı hasattan sonra birçok ürün zarara uğramakta ve çiftçinin zarar etmesine sebep olmaktadır. Kâr elde etmek isteyen ve zarara uğramadan ürünlerini halk ile buluşturmak isteyen firmalar için Soğutma Cihazları en doğru seçimler arasında yer almaktadır.

Sizler de bu ürünler hakkında daha detaylı bilgiler almak isteyenlerden iseniz hemen web sitemizde bulunan irtibat numaralarımız üzerinden bizlere ulaşarak merak ettiğiniz soruların cevaplarını alabilirsiniz.

WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı