Soğuk Oda Zemin Paneli Kalınlığı Ne Olmalıdır?

Soğuk Oda Zemin Paneli Kalınlığı Ne Olmalıdır?

Soğuk oda sistemleri için olmazsa olmaz sayılan parçalar arasında yer alan zemin panelleri

Soğuk oda sistemleri için olmazsa olmaz sayılan parçalar arasında yer alan zemin panelleri estetik görüntü açısından güzel durduğu gibi soğuk hava deposu için çok faydalı özelliklerde göstermektedir. Soğutma cihazlarının genelinde en büyük ısı kaybı zeminde gerçekleşmektedir. Bu durum da ekstra enerji harcanmasına sebep olmaktadır.

Ancak zemine döşenecek ısı yalıtım panelleri sayesinde kaçakları önleyerek hem enerjiden tasarruf etmiş olursunuz hem de ürünlerinizin aynı kalitede saklama koşullarını yakalamış olursunuz. Bu etkiler sebebi ile de soğuk oda kullanıcıları panel kalınlığının nasıl olması gerektiğini araştırmaktadırlar.

Ancak kullanacağınız soğutma özelliğine göre karar verilmesi gerektiği için soğuk oda panelleri ni yaptıracağınız firma ile kararlaştırmanız en doğrusudur. Genellikle ölçüler 8-10-12-15-20 cm arası oluşmaktadır. Zemine döşenen panellerin üst yüzeyi plymood ile kaplanarak alt yüzeyin 50 milimetrelik galveniz saç ile örtülmesi sağlanmaktadır.  Orijinal huş ağacından yapılan paneller hem ısı dengesini sabit koruyabildiği gibi ürünlerin aynı tazelikte kalabilmesine de yardımcı olmaktadır.

Soğuk oda sistemlerinize zemin paneli döşetmek istiyorsanız hemen firmamız ile iletişime geçebilir, kullandığınız soğuk odanın özelliklerine göre zemin kalınlığının ne olması gerektiğini öğrenebilirsiniz. Ayrıca uygun fiyat tekliflerimizi ve aklınıza takılan tüm soruların cevabını alabilirsiniz. General soğutma sistemleri olarak yıllardır soğuk oda sistemleri konusunda uzman bir ekip ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

 

WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı