Soğuk Oda Panelleri Nedir? Ne İşe Yarar?

Soğuk Oda Panelleri Nedir? Ne İşe Yarar?

Soğuk oda panelleri istenilen boyutlarda ve kalınlıklarda yapılacak işin ve müşterinin ...

Soğuk oda panelleri, galveniz saç üzerine polyester, crni pvdf ile kaplanarak dansite poliüretan maddelerden imal edilmektedir. Ancak birçok insan bu terimler karşısında ne işe yaradığını pek anlamamaktadır.  Aslında kısaca paneller dış ortamdan depo içerisini izole etmeye yaramaktadır. 

Galveniz, çelik üzerine metalik çinko kaplama ile oluşturulur. Buradaki amaç ise çeliğin direncini artırmak, oksitlenme ve kimyasal etkilerden korunmasına yardımcı olmaktır. Poliüretan ise birçok iş kolunda kullanılmaktadır. Ancak Soğuk oda sistemleri için kullanılmasının sebebi yalıtım seviyesini artırabilmektir.

Hem ses yalıtımında hem de ısı yalıtımında yarar sağlar. Böylelikle daha az enerji harcamak zorunda kalır. Uzun ömürlü olmasından ve taşınabilir özellik göstermesinden dolayı paneller sıklıkla tercih edilmektedir. Kolay montaj edilebilir ve maliyetinin düşük olması Soğuk hava deposu tesisi sahipleri içinde büyük kolaylık olarak görülmektedir.

Soğuk Hava Deposu Panelleri

Soğuk oda panelleri istenilen boyutlarda ve kalınlıklarda yapılacak işin ve müşterinin taleplerine göre üretilebilmektedir. Paneller zemin paneli, duvar paneli ve tavan paneli olarak hazırlanarak soğuk hava depolarının enerjiyi içerisinde tutmasına oda ısısını korumasına ve ürünlerin daha uzun süre korunabilmesine yardımcı olmaktadır. 

Paneller 80,100, 120, 150, 180, 200 mm kalınlığında müşterinin yapacağa işe ve tercihine göre ayarlanarak üretilebilmektedir. Eğer sizlerde Soğuk oda panelleri konusunda bir araştırma içerisinde iseniz bize ulaşarak bilgi alabilirsiniz.

 

WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı