Özel Tasarım Güvenli Soğuk Oda Kapıları

Özel Tasarım Güvenli Soğuk Oda Kapıları

Özel tasarım ve güvenli soğuk oda kapıları ile işletmenizin güvenliğini...

General Soğutma olarak, her türlü kurulum, montaj, teknik servis ihtiyaçlarınızda yanınızdayız. Soğuk oda sistemleri konusunda yıllardır edindiğimiz tecrübelerin ışığında, kusursuz projelere imza atmaya devam etmekteyiz. Yaptırmak istediğiniz soğuk oda için, dilediğiniz tasarımda kapılar inşa etmekteyiz. Ürünlerinizin kapasitesine veya yapısına uygun olacak şekilde farklı seçeneklerdeki kapıları tercih edebilirsiniz.

Özel tasarım ve güvenli soğuk oda kapıları ile işletmenizin güvenliğini arttırmak istemez misiniz? General Soğutma ile bu mümkün. İşletmeniz için özel tasarım soğuk oda kapılarına karar verebilir, güvenliğinizi iki katına çıkartabilirsiniz. Bunun yanı sıra oda içerisindeki havanın dışarıya sızma ihtimalini sıfıra indirmek için de farklı modellerdeki kapıları tercih edebilirsiniz.

Soğuk oda kapıları, ısının oda içerisinde stabil seviyede kalabilmesi ve aralıklardan hava sızıntısı yapmaması için kullanılmaktadır. Atmosfer Kontrollü Kapı modelimizde %100 sızdırmazlığın yanı sıra gözetleme penceresi de bulunmaktadır. Bunun yanı sıra menteşeli, sürgülü, çift kanat, monoray geçişli soğuk oda kapıları seçeneklerimiz de bulunmaktadır. Kapılarımızın özelliklerine web sitemizden detaylı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Ürünlerinizin işletmeniz adına ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Bu nedenle ürünlerinizin muhafaza koşullarının da en iyi şekilde sağlanması gerektiğini vurgulamak istiyoruz. Firmamız soğuk oda, depo ve kapıları konusunda uluslararası standartlara uygun kaliteli malzemeler kullanmaktadır. Bu sayede hizmetlerimiz de uzun ömürlü ve cep yakmayan, ekonomik hizmetler olmaktadır. Hizmetlerimiz ve uygun fiyatlandırma seçeneklerimiz hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı