Tercihe Göre Özel Tasarım Soğuk Hava Deposu

Tercihe Göre Özel Tasarım Soğuk Hava Deposu

Soğuk hava deposu, soğutma ve dondurma seçenekleriyle ürünlerin sağlıklı muhafazası...

Soğuk hava deposu, soğutma ve dondurma seçenekleriyle ürünlerin sağlıklı muhafazası için olmazsa olmaz ihtiyaçtır. Günümüzde pek çok işletme, geleceğe yönelik bir yatırım amacıyla bu ihtiyacını gerçekleştirmektedir. Bu sayede mevcut kâr oranını ikiye katlayarak işletmesini daha iyi yerlere taşımaktadır. Bu alanda ihtiyaçlarınız için tercih edeceğiniz firmamız, en ince detayı bile göz önünde bulundurarak kusursuz bir çalışma yürütmektedir.

Soğuk oda seçeneklerinde olduğu gibi yine kapasite ve ürüne göre tasarlanacak depo inşa etmekteyiz. Ürün grubuna bağlı olacak şekilde tasarladığımız depolar için üst düzey kaliteli malzemeler kullanmaktayız. Bunun sonucunda aşırı yük durumlarında üstün koruma sağlanabilmektedir. Ürünlerin yüklenebilmesi veya boşaltılabilmesi için de ayrıca kolaylık sağlayan özel tasarımlar yapmaktayız.

Muhafaza etmek istediğiniz ürünlerin yapısında uygun olacak şekilde hazırladığımız izolasyon sistemimiz bulunmaktadır. Isı izolasyonu ve ısı ekipmanlarımız sayesinde soğuk hava deposu için çok daha uzun yıllar süresince bir sorun yaşanması mümkün değildir. Dolayısıyla hem ekonomik hem de uzun ömürlü bir depoya sahip olmaktasınız. Son teknoloji ekipmanlar ve üstün kalitedeki malzemeler sayesinde ise depo verimliliği iki katına çıkmaktadır.

General Soğutma olarak uzun yıllardır hizmet verdiğimiz bu sektörde, lider konumda olmanın gururunu yaşamaktayız. Profesyonel ekibimiz projelendirme, montaj, bakım ve her türü teknik hizmetleri kusursuz bir şekilde vermektedir. Depo ve soğutma cihazları ihtiyaçlarınız için gönül rahatlığıyla firmamızı tercih edebilir, iletişim numaralarımızdan bize kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

 

WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı