Soğuk Hava Deposu Temin Ederek Kârınızı Arttırabilirsiniz

Soğuk Hava Deposu Temin Ederek Kârınızı Arttırabilirsiniz

Soğuk hava deposu oluşturulmadığı takdirde kısa sürede eldeki gıdanın satışının...

Gıda sektörü içinde yetiştirme/üretim ve satış yapıyorsanız kullanmanız gereken bazı sistemler bulunmaktadır. Bunların başında soğuk hava deposu bulunur. Soğuk hava depoları içerisinde bulunan ürünlerin uzun vakitler boyunca korunmasını sağlayacaktır. Kısa sürede bozulmasına engelleyen bu durumun üretici firmalar için sağladığı katkılar mevcuttur.

Soğutma cihazları bulunduğu alanda havanın belirli bir derecede kalmasına yardımcı olur. Cihazın adında da anlaşılacağı üzere bu durum genelde soğutma olarak ortaya çıkacaktır. Üretim ve satış yapan firmaların kâr arttırmak için cihazları tercih etmesinde etkili olan hususta burada ortaya çıkar. Sebze ve meyvelerin bilinen korunma süresinin uzatılması zararı engelleyecektir.

Soğuk hava deposu oluşturulmadığı takdirde kısa sürede eldeki gıdanın satışının gerçekleşmesi gerekir. Özellikle şehirlerarası ya da uluslararası alanda satışlar yapıyorsanız bu süre gıdaya göre daha uzun olacaktır. Üretim doğru zamanda sağlansa dahi hedeflenen noktalara ulaşım sırasında çürümeler meydana gelecektir. Bu yüzden soğutma cihazları tercih edilmelidir.

Oluşabilecek olası çürümeler ve bozulmalar üretim maliyeti karşısında ciddi bir zarar getirisi olacaktır. Kullanılan masraf giderleri boşa gideceği gibi aynı zamanda satış yapılamayacağından zarar giderek artacaktır. Halbuki, ürünlerin uzun süre korunması talep olduğu anda satış imkânı sunacaktır. Sunulan bu imkân neticesinde zarar değil tam tersine kârınız da giderek artabilmektedir. Soğuk oda cihazları satan firmamıza başvurarak kısa sürede sizlerde kârınızı uzun vadede arttırmaya devam edebilirsiniz.

 

WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı