Soğuk Hava Deposu En Çok Tarım Alanında

Soğuk Hava Deposu En Çok Tarım Alanında

Soğuk Hava Deposu En Çok Tarım Alanında Tercih Edilmektedir

Soğuk hava deposu sistemleri birçok sektörde kullanılıyor olsa da en çok tarım sektörü için tercih edilmektedir. Tarım sektörü bildiğiniz üzere senede bir kez hasat yapmaktadır. Her meyve sebzenin belirli zamanlarda çıkması hasat edilen ürünün iyi muhafaza edilerek yıl boyunca tüketilebilmesine destek olunması gerekmektedir. Soğuk oda sistemleri de bu sebepten dolayı tarım üretimi yapan firmalarca özellikle kullanılmakta ve ürünler yıl boyu muhafaza edilebilmektedir.

Soğuk hava deposu sistemleri meyve ve sebzelerin ilk günkü tazeliğinde korunabileceği şekilde dizayn edilerek sizlere teslim edilmektedir. Örnek vermek gerekirse havuç hasatı yapan üretici yıl boyunca havucunu koruma altına alarak aynı tazelikte havuçlarını tüketiciye ulaştırmak istemektedir. Bu sebepten dolayı soğuk oda sistemini havuç ısısı üzerine tasarlatması ve havucunu ilk günkü tazeliğinde koruyarak yıl içerisinde peyder peye tüketiciye ulaştırması gerekmektedir.

Soğuk oda siparişi verirken de yapılan iş özellikle belirtilmeli ve içerisinde muhafaza edilmesi planlanan ürünün özellikleri de mühendislere bildirilmesi gerekmektedir. Buna binaen tasarlanan sistemler özel soğuk oda kapıları ve soğuk oda panelleri ile hazırlanarak memnun kalacağınız bir sistem sizlere sunulmaktadır.

Tarım alanında ya da gıda alanında üretim yapıyorsanız soğuk hava deposu sistemlerimiz hakkında detaylı bilgi alabilir, ön sipariş oluşturabilir ya da fiyat tekliflerimizi irtibat numaralarımız üzerinden bizlerle iletişime geçerek öğrenebilirsiniz

WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı