Soğuk Oda Kapıları Giriş Çıkış Sirkülasyonuna Göre Ayar

Soğuk Oda Kapıları Giriş Çıkış Sirkülasyonuna Göre Ayar

Soğuk Oda Kapıları Giriş Çıkış Sirkülasyonuna Göre Ayarlanmalıdır!

Soğuk oda kapıları, soğuk hava deposu yapımlarında özellikle dikkat edilerek seçilmesi gereken ürünlerin başında yer almaktadır. Ürün sirkülasyonuna göre seçilmesi gereken bu kapılar yanlış seçildiği zamanlarda ise maalesef ki ciddi ürün kayıpları yaşamanıza neden olmaktadır. Her bir kapının ayrı ayrı özellikleri bulunduğundan dolayı yapılan işe ve muhafaza edilecek ürüne özel olarak kapıların seçilmesi gerekmektedir.

Soğuk oda kapıları, muhafaza edilen ürünün kullanım işlevine göre seçilmesinin en büyük sebebi ise dış hava katmanı ile ürünlerin devamlı etkilenmesini önlemektir. Daha sık girilip çıkılan yerlere yapılacak olan soğuk hava deposu ile uzun süre girilmeyecek olan soğuk oda sistemleri ne ayrı kapılar tasarlanmakta ve daha kolay bir kullanım işlevi sunulmaktadır.

Mühendislerin içerisinde saklanacağı ürüne göre soğuk oda sistemi tasarlamasının en büyük sebebi budur. Her hava deposunun dereceleri farklı olacak şekilde hazırlanmakta ve mühendisler ürüne göre oda tasarımı yapmaktadır. Kapı seçimini de mühendislerin önerilerine göre kararlaştırmanız ve yaptırmanız ürünlerinizi daha kolay muhafaza edebilmenize destek olacaktır.

Soğuk oda kapıları ve soğuk oda panelleri gibi diğer tüm ürünlerimiz adına sitemizde yer alan irtibat numaralarımız üzerinden bizlerle iletişime geçebilir ve merak ettiğiniz tüm soruların cevaplarını yetkili personellerimizden alabilirsiniz. Bu sayede mühendislerimizin önerilerine göre soğuk oda kapısı dizayn ettirerek doğru bir şekilde ürün muhafaza edebilme şansınızı artırmış olursunuz.

 

WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı