Soğuk Oda Panelleri İle Enerji Tasarrufu Yapın

Soğuk Oda Panelleri İle Enerji Tasarrufu Yapın

Soğuk Oda Panelleri ısı ve ses yalıtımı gerçekleştirmesinden dolayı sıklıkla tercih edilir.

Soğuk oda panelleri hemen her iş kolunda kullanılabilen ürünler arasında yer alsa da özellikle soğuk hava deposu, soğuk oda ve şoklama depolarında ısı ve ses yalıtımı gerçekleştirmesinden dolayı sıklıkla tercih edilir. Bu ürünler içerisinde saklanan ürünlerin oksitlenmesine ve kimyasal etkiye maruz kalmasına engel olmaktadır.

Bildiğiniz üzere soğuk oda depolarında birçok ürün muhafaza edilmektedir. Bu ürünlerin sağlıklı bir şekilde saklanarak tüketiciye ulaştırılabilmesi için dış ortamdan tamamen izole edilmelidir. Bu durumda soğuk oda panelleri ve soğuk oda kapıları ile gerçekleştirilmektedir. Paneller istenilen boyutta ve genişlikte özel olarak yapılabildiğinden dolayı her yere kolaylıkla uyumlanabilmektedir.

Bunun yanı sıra dış yüzey kaplamalarıda istenilen özelliklerle kolaylıkla kaplanabilmektedir. Soğuk hava depolarına prefabrik bir şekilde entegre edilebilen bu ürünler poliüretan malzeme ile yüksek bir ısı yalıtım kapasitesi sunmaktadır. Saklanan bölgenin su, ısı, nem ve yangınlardan korunabilmesine olanak sunmaktadır. Ayrıca ısı yalıtımı imkânı sunan bu ürünler ses yalıtımı da sağladığından dolayı daha az enerji harcayarak kullanıcısını memnun etmektedir.

Sizler de soğuk hava deposu, soğuk oda ya da şoklama tesislerinizi koruma altına almak ve içerisinde bulunan ürünleri yüksek bir koruma duvarı ile saklayabilmek istiyorsanız soğuk oda panelleri satın alabilir ve uzun ömürlü olan bu ürünler sayesinde ürünlerinizi kolaylıkla saklayabilirsiniz. Web sitesinde bulunan ürünlerimiz adına hemen bizlerle iletişime geçebilir ve merak ettiğiniz tüm soruların cevaplarını yetkili personellerimizden alabilirsiniz.            

WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı