Soğuk Oda Kapıları, Ürünlerinizi Hava Sirkülasyonundan Korur

Soğuk Oda Kapıları, Ürünlerinizi Hava Sirkülasyonundan Korur

Soğuk Oda Kapıları İle Ürünlerinizi Hava Sirkülasyonundan Kolay Bir Şekilde Koruyabilirsiniz!

Soğuk oda kapıları tıpkı soğuk oda panelleri gibi soğuk hava deposu işlemleri için olmazsa olmaz parçalar arasında yer almaktadır. Beş farklı özellikte dizayn edilen kapılarımız soğuk oda sistemleri içerisinde korumak istediğiniz her ürün için mükemmel sonuçlar elde etmenize olanak sunmaktadır. Dış dünya ile bağlantıyı kesebilen ve aynı zamanda ürün yükleme ve boşaltma işlemlerini kolaylaştıran birçok kapı seçeneğimiz bulunmaktadır.

Müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve ürün koruma olanaklarına dikkat ederek geliştirmiş olduğumuz kapılarımız ise şunlardır: menteşeli soğuk oda kapısı, sürgülü soğuk oda kapısı, çift kanat bar soğuk oda kapısı, monoray geçişli soğuk oda kapısı ve atmosfer kontrollü soğuk oda kapısı modellerimizdir. Bu kapılarımızın özellikleri birbirinden farklı bir şekilde dizayn edilmektedir. Mesela işletme geçiş kapıları için Filip Filap dediğimiz çift kanat kapılarımızı tercih edebileceğiniz gibi özel sızdırmazlık contası kullanılan Atmosfer kontrollü kapılarımızı da ürün sisteminize göre talep edebilirsiniz.

Soğuk oda kapıları ürün muhafazasında oldukça önemlidir. Dış dünyadan içeride bulunan ürünlerinizi koruyabilmenize destek olan bu kapı modellerimiz sizin saklamak istediğiniz ürün durumuna ve devamlı sirkülasyona bağlı olarak değişkenlik gösterebilmektedir. Yapmış olduğunuz işe göre kapı seçimi yapmanız doğru bir şekilde ürün muhafazası gerçekleştirmenize olanak sunmaktadır.

Soğuk oda kapıları için firmamızla hemen görüşme sağlayabilir, firmanıza en uygun soğuk hava deposu kapılarımız hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı